Nyhetsbrev & Kampanjer

Fyll i e-post för Nyheter & Erbjudanden!: *
w5net
Kod från Captcha-bild: *

Om oss

Besöksadress:
Älvsby Industri väg 3
139 52 Värmdö
Ring gärna innan 08-26 79 30.

Postadress:
Kulturjern AB
Fruviksvägen 40
139 34  Värmdö

Org.nr.:
556484-2234

Kulturjern har utebelysning och utomhusbelysning för hus, gård och slott samt mark och park-produkter av gjutjärn och smide. 
Söker du en gedigen lyktstolpe att lysa upp trädgården eller utebelysning till verandan så hjälper vi gärna till. Vår utomhusbelysning är tidlös och både lyktstolpar samt fasadbelysningen finns i ett flertal modeller så att de flesta tidsmiljöer kan bli vackert upplysta. Fasadbelysing har vi lagt under rubriken utebelysning och lyktstolpar finner du under utomhusbelysning för att enklare kunna hitta rätt utelampa som kan lysa upp trädgården eller parken. Våra utebelysningar och utomhusbelysningar är gjorda av gedigna material och med tidlös design; vilket vi kallar "belysning för generationer" (reg. varumärke). Vackra och tidlösa exteriörer somutomhusbelysningutebelysningträdgårdsbelysning, fasadbelysning, parkbelysning av gedigna material. Vi har även staket och grindar av smide som tillverkas efter dina mått. Grindautomatik - grindöppnare finns som tillbehör till våra smidesstaket och smidesgrindar. Grindarna och staketen kan fås varmförzinkade och pulverlackerade. 
Våra planteringsurnor är tillverkade efter gamla modeller och är av gjutjärn; alla urnor har dräneringshål vilket gör att de kan stå ute året om utan att gå sönder. 
Vi har sedan vi startat tagit fram gjutjärnsprodukter som förskönar en utemiljö. För den offentliga miljön har vi följande lösningar; trädskydd av smide, markgaller av gjutjärn eller segjärn, stamskydd av smide, trafikhinder - pollare av gjutjärn, gjutjärnsstaket, rörstolpar, utebelysning - parkbelysning och parkurnor. Vi har även möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar med t.ex. egen logotyp, stadsvapen eller helt ny modell.
Kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Kulturjern® är ett registrerat varumärke.